LIFESTYLE VALTAKATU 32 LAPPEENRANTA

BRÄNDIT
Paul&Shark

PAUL & SHARKIN urheilumalliston perusajatus on aina ollut  veneilyssä. Veneilyhengessä luotiin puseroita, jotka pakattiin tiiviiseen ja monikäyttöiseen metallipurkkiin. Tämän ainutlaatuisen tuotteen menestys oli ensimmäinen askel kokonaisen malliston luomiselle, jossa keskeisessä osassa oli käytännöllinen neulottu, vettähylkivä villa. Myöhemmin Paul & Shark laajensi mallistoaan muihinkin urheilulajeihin, kuten hiihtoon ja golfiin, sekä muihin vapaa-ajan vaatteisiin. Tänä päivänä Paul & Shark on monien rakastama luksusmerkki, jossa yhdistyvät  italialainen alkuperä ja laadukkaat tekniset materiaalit, joista monissa on Paul & Sharkin oma patentti. Naisten, miesten ja nuorten mallistoja myydään laajalti ympäri maailmaa. Yritys on tunnettu myös ekologisista arvoistaan, sillä se käyttää tuotannossaan aurinkoenergiaa. Miesten ja naisten merihenkinen kokoelma Italiasta.
Liikkeestämme naisten ja miesten kauden mallistot (vaatteita, kenkiä ja asusteita)

www.paulshark.it

Blauer

Yli kuudenkymmenen vuoden ajan Blauer USA on ollut Yhdysvaltojen johtava brändi, joka on toimittanut vaatteita muun muassa armeijalle, poliisille ja vartijoille. Blauerista on tullut markkinajohtaja alallaan, erityisesti vaatteidensa käytännöllisyyden, tyylin ja teknisten innovaatioiden myötä. Ulkovaatteiden edelläkävijänä yritys kehitti käytännölliset irrotettavat sisävuoret, jolloin vaatteita voi käyttää ympäri vuoden.
Blauerin perustarkoituksena on tarjota vaatteita, jotka ovat luotettavia, mukavan tuntuisia ja kevyitä. Yrityksen tuotteet toimivat kaikenlaisissa olosuhteissa: kuumassa, kylmässä ja kosteassa. Nykyään Blauerin vaatteita saa myös Euroopasta ja sen tuotteita on muokattu Euroopan markkinoille sopiviksi, kuitenkaan unohtamatta Blauerin tuotteiden mukavuutta ja istuvuutta.

www.blauer.it

Bogner

Bogner yhdistää rakkauden urheiluun, toiminnallisuuden sekä muodin trendit, joissa näkyy ainutlaatuisuus ja huippulaatu. Merkin perustaja Willi Bogner vanhempi oli Euroopan paras mäkihypyssä ja murtomaahiihdossa sekä vuoden 

1935 MM-kisojen parhaita. Hänen vaimo Maria auttoi häntä tekemään perheyrityksestä maailmanlaajuisen imperiumin.